17. juni 2024

HOG Hinnerup tilbyder Disney fodbold for piger fra 5 – 8 år

På en solskinsdag i april mødte 25 piger op, da UEFA Playmakers inspired by Disney endnu engang kom til HOG Hinnerup. Da konceptet sidste år blev rullet ud i Danmark deltog mere end 1400 piger ved en af de danske 34 værtsklubber.

Konceptet blev lanceret i HOG Hinnerup i foråret 2021 som det første europæiske græsrodsinitiativ for piger og her var det også en stor succes. Efter en afstikker til Hadsten i efteråret er Disneyfodbolden nu tilbage i Hinnerup, som et tilbud til piger mellem 5 og 8 år, der ikke i forvejen spiller fodbold. Formålet at inspirere pigerne til at få venner, træne regelmæssigt, lære livsfærdigheder og udvikle en livslang kærlighed til fodbold gennem magien i Disneys verdensberømte historiefortælling.

Med en nye sæson vil piger i Hinnerup være nogle af de første til at træde i fodsporene på den eventyrlystne teenager Vaiana fra stillehavsøen, der trodser sin fars strenge ordre om ikke at sejle uden for øens lagune. Gennem fodbolden drager Hinnerups piger sammen med Vaiana ud på det voldsomme hav for at finde halvguden Maui og tvinge ham til at gøre en gammel skade god igen, så frugtbarheden kan vende tilbage til hendes stammes hjem.

Disney bold hver torsdag klokken 17-18 på kunstgræsbanen Vibe Arena. 

Magnus Nielsen
Magnus Nielsen
Magnus Nielsen har boet i Hinnerup siden 1975 og har gennem årene været aktiv som træner, leder og bestyrelsesmedlem i en lang række foreninger, særligt i HOG, hvor han også har været mangeårig formand for fodsboldafdelingen. Magnus vil på ByensNyt bidrage med historier fra både sporten og bylivet i 8382.

Relaterede artikler