24. maj 2024

No logo found

No logo found

HOG sender 15 hold til Flensburg i denne weekend

Det meste af fodboldafdelingen tager på tur i den første weekend i juni. Over 400 spillere, trænere, forældre og søskende tager ud for at spille europæisk. Turen går til Flensborg, hvor der afholdes ”Mini-VM”.

De sidste 2 år har turen været aflyst pga. Corona, men i år kommer holdene afsted.

“Det er altid sjovt, at komme ud og spille mod hold vi ikke har mødt før. Og det er altid sjovt at spille mod nogen, der ikke snakker dansk – Det plejer at være en stor oplevelse, specielt for vores mindste spillere”, lyder det fra HOG i en pressemeddelelse.

“Udover det sportslige, så er det altid en kæmpe fest at være afsted sammen med så mange fra HOG. Det er helt specielt og gå rundt på anlægget, man kan se gule HOG-spillere ved alle baner. Der er altid nogen fra HOG der spiller. På sådan en tur skabes der mange sociale bånd, både på de enkelte årgange, men også på tværs af årgangene. Vi har igen i år fået Danbolig fra Hinnerup som sponsor på vores tour-trøje. Trøjen er altid et hit og den er med til at knytte sociale bånd på tværs af årgangene både til fodbold og i skolen”

Hvis man vil følge turen, så find gruppen: ”HOG I EUROPA 2022” på facebook.

Magnus Nielsen
Magnus Nielsen
Magnus Nielsen har boet i Hinnerup siden 1975 og har gennem årene været aktiv som træner, leder og bestyrelsesmedlem i en lang række foreninger, særligt i HOG, hvor han også har været mangeårig formand for fodsboldafdelingen. Magnus vil på ByensNyt bidrage med historier fra både sporten og bylivet i 8382.

Relaterede artikler