26. februar 2024

No logo found

No logo found

I Team Favrskov Håndbold har de en flok kvinder der drømmer stort

Drømme kan være mange ting og spænde bredt, og for nogle kvinder i Team Favrskov Håndbold handlede den drøm, i al sin enkelthed, om at få harpiks på fingrene og trække i håndboldtrøjen igen. 

Håndbold er for mange en sportsgren, der bliver dyrket i ungdomsårene, men lige så stille bliver lagt på hylden, når der kommer familie ind i billedet. Heldigvis er der nogen, der tager spillet op igen, og det gjorde en stor flok kvinder for nyligt, og skabte et håndboldhold under Team Favrskov Håndbold.

”For nogen var drømmen måske ikke så udtalt end hos andre, men da først de gamle håndboldklæder blev fundet frem, så var der ingen vej tilbage, kærligheden til sporten blomstrede på ny.  Og nu står vi så her efter første del af sæsonen 21/22 og er klar til oprykning fra serie 3 til serie 1”, fortæller Kamilla Sørensen, der er en af initiativtagerne til holdet.

Selvom de allerede er en fin samling spillere på holdet, så kan de sagtens være flere, og Kamilla har en klar opfordring, hvis du sidder og er blevet interesseret i at få harpiks på fingrene. 

”Vi er en broget forsamling af damer – fællesnævneren for os er, at vi har haft håndbolden lagt på hylden til fordel for uddannelse, familie, børn og hus. Nogen har været i gange i flere år, mens andre ikke har spillet de seneste 15-20 år. Der er plads til flere, så man er mere end velkommen, hvis drømmen om at komme til at spille håndbold er der”. 

Holdet er som tidligere nævnt rykket i serie 1, hvor holdet er kommet godt fra start, og målsætningen er, at det skal være sjovt, samtidig med, at man også har ambitioner om at vinde og komme så langt som muligt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler