21. maj 2024

No logo found

No logo found

Masser at juble over efter HOGs tur til Tyskland

HOG Fodbold havde i Pinsen 15 fodboldhold til et stort fodboldstævne i Flensborg. Ud over spillere og trænere, deltog mange forældre og søskende også i stævnet. 

Arrangøren Morten Bang skrev et kort artikel om stævnet efter hjemkomsten.

TAK FOR TUREN! 

Så fik HOG´s stjerner endnu engang spillet europæisk fodbold! 

Der blev kæmpet for den gule trøje, for kammeraterne, for de mange medrejsende fans – Uanset hvor man var på anlægget, så kunne man spotte de gule trøjer i kamp eller en gruppe med den Danablå tour-trøje på, der bare hyggede sig! Lørdag og søndag lød der 177 jubelbrøl på anlægget – Så mange mål scorede de dygtige drenge og piger fra HOG! 

Det lykkede U13, at stryge helt til tops og blev en flot vinder af stævnet i deres årgang. U12 og U16 fik en flot 2. plads! U15 tog bronze! Og derudover var der en masse flotte placeringer og kampe undervejs for alle hold! 

Det er altid sjovest at vinde – Og det gjorde alle der var med på turen!! Sammenhold, fællesskab, sjov, leg, hygge er vel den største gevinst som alle fra HOG tager med hjem – Både børn og voksne!

Det er en fornøjelse og se så mange børn/unge og voksne hygge sig! Både på resortet og på stadion.Jeg håber at alle har fået gode oplevelser med hjem.

Magnus Nielsen
Magnus Nielsen
Magnus Nielsen har boet i Hinnerup siden 1975 og har gennem årene været aktiv som træner, leder og bestyrelsesmedlem i en lang række foreninger, særligt i HOG, hvor han også har været mangeårig formand for fodsboldafdelingen. Magnus vil på ByensNyt bidrage med historier fra både sporten og bylivet i 8382.

Relaterede artikler