18. april 2024

No logo found

No logo found

Ny centerleder i SKIC

Søften Kultur og Idrætscenter har indgået aftale med Sanne Kjer om at varetage ansvaret som ny centerleder fra 1. oktober 2021.

Sanne Kjer har i mange år arbejdet med koordinerende opgaver, marketing og kommunikation og netop de kompetencer blev udslagsgivende da valget forleden faldt på Sanne Kjer. Mange brugere af huset vil kende Sanne i forvejen, da Sanne ud over at bo i Søften også gennem en årrække har været spinningsinstruktør i SKIC.

Såvel bestyrelsen som Sanne ser frem til opgaven og og i særdeleshed til samarbejdet med Erik i cafeen og glæder sig til at få skabt en god dialog med foreninger, klubber, aktører og andre daglige brugere af SKIC .

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler