21. februar 2024

No logo found

No logo found

Sponsorat sikrer oppustelig fodboldbane til HOG

HOG Fodbold har søgt et sponsorat til køb af en oppustelig fodboldbane hos Aura og til stor glæde for klubbens mange ungdomsspillere har Aura valgt at støtte klubben med et sponsorat på 25.000 kr. 

Fodboldafdelingen har derfor købt en oppustelig fodboldbane på 10 x 20 meter, som klubben kan bruge i forbindelse med stævner og arrangementer i klubben. Fredag den 9. december blev banen indviet i forbindelse med juleafslutning for klubbens U4 til U16 drenge og piger, og ikke mindst de yngste medlemmer fik lov til at prøve banen af. 

“Der er ingen tvivl om, at banen vil blive flittigt brugt både på idrætsanlægget ved Haldum-Hinnerup hallen, men også på boldbanerne ved Rønbæk Idrætscenter – E. Trasborg Park”, fortæller initiativtager Magnus Nielsen. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler