15. juni 2024

Torsdag løbes der Djurslands Bank Løbet i Hinnerup

Igen i år arrangerer Hinnerup Løberne byløb i Hinnerup under navnet Djurslands Bank Løbet, og der er mulighed for at løbe to distancer torsdag aften.

Hinnerup Løberne er endnu en klar til det årlige Djurslands Bank Løbet, der afholdes 8. juni. Torsdag aften kan der ses frem til en tur gennem byen og naturen omkring, lyder det fra klubben.

”Vi har en lang tradition for at afholde løbet, og vi ser frem til en hyggelig aften med deltagere fra både Hinnerup og omegn. Vi har inviteret nabobyernes løbeklubber og håber, at der kommer mange deltagere både herfra og fra Favrskov Kommune, som også plejer at stille med nogle deltagere”, lyder det fra Benita Christensen fra Hinnerup Løberne til ByensNyt.

Der er start og mål ved Rønbæk Skolen, hvorefter der løbes på en publikumsvenlig rute langs Rønbækken og Rønvangen over til Højager og Hinneruplund og tilbage igennem Nørreskoven og ned langs Lilleåen under Ådalsvej. Ruten er fire km. lang, og kan løbes enten én eller to gange, alt afhængig af, hvilken distance man vælger.

Udover at løbe med, vil man også kunne møde nogle af løbets sponsorer, der på aftenen kommer med forskellige tilbud. Blandt andet kommer hovedsponsor Djursland Bank med deres kaffevogn, mens ejendomsmægler John Frandsen står for popcorn til børnene. Derudover vil Hinnerup Fysioterapi og Træning have særlige tilbud med og tilbyde gratis fodskanning.

Foto: Hinnerup Løberne

Djurslands Bank Løbet 2023 starter klokken 18.30, og der er plads til 600 løbere. Du kan læse meget mere om løbet og tilmelding på Hinnerup Løbernes hjemmeside. Tilmeldingsfristen er skudt til 6. juni.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler