24. maj 2024

No logo found

No logo found

Ventetiden er ovre – Hinnerup Gymnastik afholder forårsopvisning

Taktfaste klapsalver når fanebæreren fører an i indmarchen. Hundredevis af koncentrerede gymnaster. Fede rytmeserier og imponerende spring. Fællesskab, sammenhold og livsglæde.

Det er nogle af nøgleordene for gymnaster, instruktører og frivillige i Hinnerup Gymnastik, når tankerne falder på Forårsopvisning 2022, der afholdes i Søften Kultur og Idrætscenter lørdag d. 26/3 klokken 10.00.

”Vi glæder os ubeskriveligt meget til den 26. marts,” siger Rikke Meineche, som er formand for Hinnerup Gymnastik. ”De to seneste år har Covid-19 sat en stopper for vores forårsopvisning, men nu tyder alt på at vi igen kan holde Forårsopvisning helt uden begræsninger i forhold til pandemien.”

For de fleste gymnaster er deltagelsen i Forårsopvisningen årets største begivenhed i gymnastiksammenhæng, og holdene har igennem hele sæsonen arbejdet hen mod opvisningen.

”Det er bare noget helt specielt at få mulighed for at vise forældre, bedsteforældre og søskende noget af alt det, vi har arbejdet med gennem hele sæsonen,” fortæller Rikke Meineche.

28 af Hinnerup Gymnastiks hold deltager i opvisningen, der starter med indmarch kl. 10:00 i Søften Kultur og Idrætscenter. De første hold på programmet er de herlige forældre/barn-hold, hvor børnene tager de første skridt i gymnastikkens verden. Du kan også opleve en masse spring- og rytme hold for børn, lige fra Spilopper og Tons og Tummel (for de 4-5 årige) til Ungeholdet (for de 16-25 årige). Det store Juniorhold Rytme og Spring afslutter opvisningen ca 15:55.

Der er som regel også besøg af andre gymnaster, og i år kommer Gudenaadalens Efterskole forbi ca. kl 11:15.

Dørene åbnes kl 9:30. Lad bilen stå, hvis du kan, for der begrænsede parkeringsmuligheder. ”Nu mangler vi vist bare at pudse fanen og transportere gymnastikredskaberne til Søften,” afslutter Rikke Meineche forventningsfuldt.

Se hele programmet på Hinnerup Gymnastiks hjemmeside og på Facebook.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler