15. juni 2024

Vi skal nok komme i mål

“Vi skal nok komme i mål” Sådan lyder det fortrøstningsfuldt mandag morgen til ByensNyt fra formand i Søften GF fodbold Morten Wind Lübker.

Morten har siden fredag slået på tromme i medierne for Søftens GF behov for at skaffe de sidste 200.000 som klubben mangler, før drømmen om nye kunstgræsbaner kan realiseres.

“Klubben har skaffet 1.8 mio kr og det har hjulpet at slå på tromme” fortæller Morten W. Lübker til ByensNyt.

“Vi har siden fredag fået yderligere 66.500 kr ind. “Vi håber naturligvis stadig på at nå i mål. Baggrunden for denne deadline er jo, at forvaltningen helt fair ønsker, at være sikker på, at vi som klub kan løfte vores del af finansieringen, inden de færdiggøre deres indstilling til byrådet. Vi fornemmer at der er virkelig god opbakning til at nå i mål” siger han.

Og de senest tilførte midler kommer mange steder fra. “Blandt andet gav en hollandsk turist på besøg i Søften 1000 kr” fortæller fodboldformanden “og en madklub på Ravskærvej 5000kr og Go Forward group gav 10.000kr. og så var vi jo godt på vej.”

“Alle bidrag er dejlige og hjælper os tættere på det samlede mål, men vi må dog sige at intet glædede os mere end da vores gode venner fra Korsholm IF fodbold ringede og sagde de gerne vil støtte vores projekt med 10.000kr”.

Et evt. manglende beløb, vil klubben låne sig frem til i første omgang.

“På et godt år, kan vi måske lave 40.000kr i overskud”, fortæller Morten Lübker, “så som vi tænker, hver gang der kommer yderligere 40.000kr, så er vi et år tidligere færdige med tilbagebetalingen. Stemningen er god og vi glæder os virkelig til at komme i jorden, forhåbentlig til foråret”

Hvis man har lyst til at støtte projektet kan man kontakte klubben.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler