20. marts 2023

No logo found

No logo found

Tulipantid

I disse uger kan man selv plukke tulipaner i flere farver – røde, lyserøde, gule og violette tulipaner.

På Aarhusvej mellem Søften og Hinnerup kan man parkere bilen eller stille cyklen på et markeret parkeringsområde tæt på marken. Her ligger også nogle knive klar, som man kan låne, så man kan skære tulipanerne pænt fri.

Man kan plukke 10 eller 20 tulipaner til hver sin pris, som fremgår af skiltet ved marken. Her får man oplysninger om, hvordan man skal betale.

Det ser smukt ud, når tulipanerne har åbnet sig og vinden bølger gennem rækkerne.

Det er Frilandsblomster, der står bag marken i Søften og flere andre jyske byer. Konceptet har eksisteret siden 2013. Det er et enkelt koncept, hvor man bl.a. sparer transport af blomsterne og dermed skåner klimaet.

Ane Hejlskov Jacobsen
Ane Hejlskov Jacobsen
Min familie og jeg flyttede fra Aarhus til Hinnerup i 2001. Ikke en eneste dag har vi fortrudt dette valg. Byen og dens omgivelser byder på mange aktiviteter og udfoldelsesmuligheder, som man deltage i eller bidrage til. Som skribent på ByensNyt vil jeg dele små artikler om store og små nyheder i 8382 med en mere personlig vinkel end en trænet journalist, der får besked fra redaktionen, hvad der skal skrives om. Jeg er uddannet kunsthistoriker, som jeg jobmæssigt har levet og fortsat lever af siden jeg blev færdiguddannet i 1989. Så jeg foretrækker de vinker, som er lidt skæve, lidt anderledes og lidt unikke. For de findes også i 8382.

Relaterede artikler