13. juli 2024

Italien og Hønseskidningsbingo indtager Nyt Syn Brilleriet på torsdag

På torsdag er der Open by Night i Hammel under overskriften “Verdenskortet”, som blev introduceret sidste år til byens borgere, og til så stor succes, at man prøver en gang til. Denne gang på sommerens sidste dag i august.

Det hele går ud på, at de enkelte butikker, der er medlem af Hammel Handel, omdanner deres butik til et land for en dag, så man bliver hensat til det pågældende land, når man træder indenfor.

Hos Nyt Syn Brilleriet er man i år Italien, og her er oppyntningen i fuld gang, blandt andet med et stort verdenskort, flag og såmænd også en gammel Vespa, der til dagligt holdet til i Thorsø.

“Vi pynter op som vi altid gør når vi har event, så man er ikke i tvivl om, når man som kunde kommer herind, hvor man er kommet til. Vi har fået lov til at låne en flot gammel Vespa, mere italiensk bliver det næsten ikke, og så har vores dekoratør fundet et fint og stort verdenskort, for lige at sætte rammen for dagen. Vi kommer selvfølgelig til at have en masse forskellige smagsprøver med udgangspunkt i Italien, og det bliver også en dag, hvor vi som altid også har nogle særdeles gode tilbud”, fortæller Lise Reese til ByensNyt.

Fra klokken 17 er der, uden for butikken, noget som på ingen måde har med Italien at gøre, men det skal helt sikkert nok tiltrække folk og sætte kolorit på Østergade. Der skal nemlig være Hønseskidningsbingo, og det glæder Lise sig til.

“Det har jo ikke rigtigt noget med Italien at gøre, men vi har haft det før, og dengang var det en succes og helt vildt sjovt, så det prøver vi igen. Jeg håber at kunderne vil være med til lidt sjov i gaden, og har man ikke prøvet Hønseskidningsbingo før, så bør man helt sikkert kigge forbi”, kommer det med et stort smil fra Lise.

Butikkerne har åbent frem til klokken 21, og der bydes blandt andet på en spillende vinhandler, livemusik ved Mads P og Frank, flotte biler samt lassokastning i Østergade. Der bliver også mulighed for at købe fadøl, grillpølser og is.

Og når man nu alligevel er kommet om bag verdenskortet, så kan man jo lige så godt få arrangeret lidt solbriller, så det hele står knivskarpt
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler