12. april 2024

Maj Marked blev igen et stort tilløbsstykke

Den første weekend i maj er lig med Maj Marked i Østergade i Hammel, og i år var ingen undtagelse, også selvom at den lå midt i bededagsferien med konfirmationer og meget andet.

Vejret var lidt blæsende, men heldigvis tørt, og det havde lokket mange private kræmmere afsted til Østergade, som stod med fine stande med guld fra gemmerne. I år var der tilmed også underholdning i form af Kom & Dans Bjerringbro, der gav to shows i løbet af lørdag formiddag, og som gav en ekstra god og festlig stemning i Østergade.

”Det er en fast tradition med Maj Marked, og selvom det i år lå i bededagsferien, så skulle det naturligvis afvikles. Lidt lunere vejr havde været dejligt, men alt i alt var det en god markedsdag, hvor der som altid var mange fine ting at købe, og igen i år var der mange glade kunder der havde fundet vej til Østergade”, lyder det fra Lise Reese, der er formand for Hammel Handel.

Næste event fra Hammel Handels side er 2. juni, hvor der afholdes ”Beachparty” i Hammel midtby.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler