27. maj 2024

Positiv respons på online forældremøder i Hammel

I syv daginstitutioner i Hammel-området er de begyndt at holde online forældremøder, og feedbacken fra forældrene er positiv indtil videre.

Tiltaget med onlinemøder er naturligvis opstået i forbindelse med Corona-situationen, og tilbagemeldingerne har været så positive, at man nu overvejer at fastholde disse møder, i kombination med fysiske møder.

“Forældrene siger, at det er nemt og mere afslappende for dem, fordi de stadig kan være sammen som familie og ikke behøver hjælp til pasning. Samtidig får de en del informationer på kort tid. Vi har allerede nu nogle tanker om korte online møder med forældrene helt ned i små grupper. Det er en ny måde for os at holde kontakten til forældrene, og vi tænker, vi vil fastholde denne form sammen med fysiske møder, når corona-situationen letter”, siger Brian Leth Hansen der er områdeleder for Grævlingehulen, Naturbørnehaven Klintholm, Børnehaven Søndervang, Filuren, Børnelys og Lærkereden, til kommunens facebookside.

Der er planlagt online forældremøder i alle enhederne, og meldingen er, at 55-65 procent af forældrene har deltaget i de foreløbige forældremøder.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler