14. juli 2024

Amandas fagprøve i Matas blev stor succes

I april skulle flere års uddannelse kulminere med en fagprøve i Matas for Amanda Dalsgaard, hvor hun over en uges tid, skulle promovere hudplejemærket Beauté Pacifique, blandt andet gennem en kundeaften med oplæg i Fotorama og udstilling i InSide.

Amanda havde fået Fotorama med på idéen om, at holde en kundeaften i biografen, og det blev en stor succes med over 60 betalende kunder, og de mål hun havde opsat i forhold til indtjening hen over ugen blev til fulde indfriet.

“Det var en fantastisk aften i Fotorama, hvor det hele bare spillede og alle var glade. Jeg er virkelig stolt over, at der kom så mange, og at aftenen forløb så godt. I det hele taget gik ugen med fagprøve helt som jeg havde håbet, og de økonomiske mål som jeg havde opsat i forhold til indtjening, blev også indfriet til fulde, så det kunne simpelthen ikke være bedre”, fortæller Amanda Dalsgaard.

Lige nu er Amanda i gang med at skrive sin afsluttende opgave som skal afleveres den 19. maj, der tager udgangspunkt i hendes fagprøve. Efterfølgende skal hun så til eksamen og forsvare opgaven, hvorefter hun er færdig som materialist.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler