17. juli 2024

Birthe er flyttet i nye lokaler og mærker stor opbakning fra kunderne

Birthe Randklit, der ejer Randklit Care, er netop flyttet i nye lokaler på Norgesvej, hvorfra hun sender en masse hvedegræssaft ud til det meste af Europa, og kundekredsen vokser markant for tiden.

Mens mange andre mærker nedgang for tiden grundet den økonomiske krise vi er havnet i, så oplever Birthe Randklit det stik modsatte. Hun har formået at holde på sine kunder og samtidig tiltrække nye, både i Danmark, men også i resten af Europa.

“Jeg har været noget spændt på, hvordan udviklingen ville gå, fordi hvedegræssaft kunne jo godt være noget, som folk ville fravælge med være penge til rådighed, men det er heldigvis ikke sket. Kunderne prioriterer deres sundhed og det er jeg selvfølgelig både glad og stolt over, fordi det fortæller mig, at vores produkt giver værdi. Tilmed får vi en hel del nye kunder, så jeg har nok at se til for tiden”, kommer det optimistisk fra Birthe Randklit, da ByensNyt kigger forbi hendes nye lokaler på Norgesvej.

“Jeg har fået kunder på De Kanariske Øer, så det synes jeg er lidt sjovt og også fantastisk, at budskabet om hvedegræssaft er nået helt derned”

Her er der også plads til Jumping Fitness, som hendes datter, Pernille, står for. Hun er dog på vej på barsel, så for en stund bliver der droslet lidt ned på den del.

“Vi fortsætter med Pernille lidt endnu, indtil hun går på barsel, og derefter fortsætter vi med video som vi har optaget tidligere, indtil at Pernille er klar igen i 2023. Nu har jeg mine egne lokaler til det, og det er jeg rigtig glad for”

Leverer med ladcykel

Birthe Randklit får mange idéer, og med hendes nye placering på Norgesvej, er næste projekt at indkøbe en ladcykel og køre rundt med hvedegræssaft til de lokale kunder, men her stopper idéen ikke.

“Jeg kører ikke bil, så jeg har tænkt mig at købe en ladcykel og så køre rundt til de kunder jeg har lokalt, men det koncept kunne sagtens udvides, således at andre lokale forretninger kan bruge mig, hvis de har noget der skal leveres. Mit motto er “sammen kan vi mere”, og hvis jeg kan være med til at køre varer ud til byens borgere fra butikker i Hammel, så vil det kun glæde mig”, lyder det fra Birthe, inden hun haster videre med ordrer der skal pakkes til blandt andet De Kanariske Øer.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler