27. maj 2024

Charlotte vil gerne se mere til familien

Efter fem år som indehaver af “Mit Hjem” i Hammel, lukker Charlotte Smed nu butikken, der gennem mange år har sørget for flotte værtindegaver, firmagaver og lidt ekstra lækkert til hverdagen.

Charlotte der overtog butikken i 2017, har nydt tiden i “Mit Hjem”, og erkender at det er vemodigt at skulle lukke. Når det så er sagt, så glæder hun sig også til en mere normal hverdag, hvor hun ikke skal arbejde mange timer hver uge og hver weekend.

“Selvfølgelig er det vemodigt at butikken lukker, fordi jeg har været glad for at være her og har også oplevet god opbakning fra min faste kundekreds, men jeg glæder mig også til at få lidt færre arbejdstimer, fordi det kræver mange timer at drive en butik. Jeg har stået her selv, da en butik som min ikke kan drives med ansatte, så det har været hver weekend i mange år, og det glæder jeg mig til stopper”, fortæller Charlotte Smed til ByensNyt.

I stedet vil hun nu kigge sig om efter et job på 25-30 timer, så der bliver mere tid til hendes familie. Hun er handelsuddannet, men har ikke lagt sig fast på, hvilket job hun er på udkig efter.

“Jeg har to voksne børn der studerer i hver sin ende af landet, så det bliver rart at kunne besøge dem noget oftere, fordi som det er i dag, så er jeg jo i butikken frem til klokken 15 om lørdagen, og så er der ikke meget tilbage af weekenden. Hvad jeg skal lave efterfølgende ved jeg ikke, men jeg kunne sagtens forestille mig at stå i butik eller arbejde på kontor, men nu skal jeg lige have lukket butikken, og så kigger jeg på det efterfølgende”

Butikken har været til salg i et halvt års tid, og flere har været interesseret, men salget er udeblevet og derfor sælges der nu ud af det resterende varelager til gode priser frem til medio februar.

“Der har været op til flere der har vist interesse for at købe butikken, men det er svært i øjeblikket at få lov til at låne, så det er desværre ikke blevet til noget salg, og derfor har jeg besluttet, at nu lukker jeg. Der er gode tilbud på hele butikken, så jeg håber at kunderne vil hjælpe med at tømme ud, så jeg kan få sluttet godt af”, kommer det med et smil fra Charlotte.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler