21. februar 2024

Halkiær i Hammel fik besøg af Favrskov Erhverv

I går, mandag den 20. marts, inviterede Favrskov Erhverv på virksomhedsbesøg hos plusmedlem, Halkiær ApS, i Hammel. Virksomheden er ejet af Tina Halkiær, der underviser i lederudvikling, teambuilding og tilbyder individuel coaching.

Ledelse med heste

Tina anvender en anderledes tilgang end mange andre lederkurser, da hun er certificeret Horse Dream Partner, og derfor anvender heste i sit arbejde. Det gør hun, for at arbejde med ledelse i praksis, da kombinationen af at tænke og reflektere, samtidig med at man praktisk træner sine lederkompetencer, gør kurserne til en topscorer for ledere.

Det fik deltagerne ved gårsdagens virksomhedsbesøg også mulighed for at prøve af, da de efter et oplæg om ledelsesret og ledelsespligt, selv kom ud til hestene og skulle lede hestene rundt på en bane. Det var mere udfordrende end først antaget, og flere deltagere måtte sadle om et par gange undervejs, for at finde den ledelsesstil, der passede bedst til den pågældende hest. De observerende deltagere kunne give råd undervejs, og der var efterfølgende tid til at evaluere og reflektere over oplevelsen.

Eftermiddagen sluttede af med en quiz i ledelsesret, hvor den heldige vinder fik en fin keramikhest med hjem til hylden, som et minde fra en sjov, anderledes og lærerig eftermiddag om ledelse.

Virksomhedsbesøg i Favrskov Erhverv

Favrskov Erhverv tilbyder flere virksomhedsbesøg om året, sideløbende med de øvrige arrangementer. Det er en god måde for besøgsvirksomheden at vise sig selv og sine produkter eller serviceydelser frem på. Det giver både øget kendskab til virksomheden, men det opfordrer i særdeleshed også til netværk, virksomhederne imellem og skaber mulighed for sparring og for vidensdeling.

Relaterede artikler