23. september 2023

Hammel Guld Sølv og Ure bliver til Schweiz for en dag

Den 31. august afholder Hammel Handel igen “Verdenskortet”, som så dagens lys sidste år i marts. Dengang blev det en stor succes, og derfor har foreningen helt naturligt valgt at tage “Verdenskortet” med igen i år.

Eventet som altså er døbt “Verdenskortet” går i al sin enkelthed ud på, at byens butikker for en enkelt dag, bliver til et land, og hos Hammel Guld Sølv og Ure lå det lige til højrebenet, da de skulle vælge land.

“Vi sælger en hel del ure, og da mange urmærker har til huse i Schweiz, så var det oplagt at vælge netop Schweiz. Det bliver en festlig dag, hvor vi pynter op i butikken, så man ikke er i tvivl om, hvor man er kommet hen. Der bliver også diverse smagsprøver hele dagen, og så disker vi også op med flere gode tilbud på to af vores urmærker som har hjemme i Schweiz”, lyder det fra Claus Leth Pedersen, der ejer Hammel Guld Sølv og Ure i Østergade i Hammel.

Han er netop vendt hjem fra ferie i Italien, og kan mærke at Hammel er ved at være tilbage i normal tilstand med et fint flow af kunder gennem Østergade.

“Det var godt med lidt ferie, hvor den stod på ren afslapning i Italien. Jeg elsker varmen, og vi tager det samme sted hen hvert år, og her er der nærmest garanti for godt vejr”, kommer det smilende fra guldsmeden der tilføjer:

“Der har, af gode grunde, været lidt stille i Hammel den seneste tid, men jeg fornemmer at vi er ved at være inde i normale tider igen, og jeg håber at mange vil kigge forbi den 31. august til en festlig og hyggelig dag”

Om aftenen den 31. august vil der være mulighed for at se flotte amerikaner biler, høre live musik samt få sig en grillpølse og gøre sig en god handel, helt frem til klokken 21.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler