17. juli 2024

Handl lokalt og få chancen for at vinde flotte præmier

Vi er netop trådt ind i december måned, og lige inden det for alvor bliver jul og juleferie, så afholder Hammel Handel et stort julebanko i Hammel Idrætscenter med masser af flotte præmier den 20. december klokken 18.30.

Allerede nu er der indleveret præmier for over 70.000 kroner fra byens forretninger og virksomheder, hvor hovedpræmien i skrivende stund er en grill sponseret af Ka´ det grilles og Knold & Krave til en værdi af godt 11.000 kroner.

Der er rigtig mange andre flotte præmier der kan besigtiges i Østergade nr. 28, hvor gevinsterne er udstillet. Vil man gerne være med, så skal man handle i en af Hammel Handels specialbutikker for mindst 200 kroner, hvorefter man får en bankoplade. Så jo mere du handler lokalt, jo større er chancen for at vinde til det store bankospil i Hammel Idrætscenter.

“Det er helt fantastisk med alle de gevinster der er blevet leveret af byens butikker og virksomheder, og vi har en forhåbning om, at der stadig tikker mere ind i løbet af december, så der er i den grad mulighed for at vinde en masse fede ting, og måske sikre sig en ekstra julegave til sig selv eller en du holder af”, fortæller Marianne Djørup Skou, indehaver af Ketty Skou og en del af juleudvalget i Hammel Handel.

Man kan ikke købe bankoplader i løssalg, men udelukkende ved at handle for mindst 200 kroner i en af byens mange specialbutikker.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler