5. februar 2023

House of Care fik besøg af hvedegræsekspert

Tidligere på ugen havde House of Care i Hammel inviteret Britt Cordi fra Britt´s Superfood, til at fortælle om hendes sunde produkter, herunder hvedegræssaft, der ved daglig indtagelse kan erstatte 600 gram grønt.

I Danmark er det Birthe Randklit, der har Randklit Care i Hammel, der står for salg og distribution af hvedegræssaft og de andre produkter fra Britt Cordi, og det var herigennem at foredraget var kommet i stand. Hanne Skade, der ejere House of Care, var glad for at Britt havde tid og mulighed for at komme forbi og gøre de fremmødte klogere på hvedegræssaft, der kan erstatte op til 600 gram grønt om dagen.

“Det var første gang vi holdt sådan et arrangement i huset. Jeg er rigtig glad for, at en som Birthe har den gejst der gør at hun også kan skubbe lidt til vi andre. Det var en fornøjelse at have Britt i huset og høre hendes foredrag, endnu engang, hun har styr på sine ting. Jeg har selv længe drukket hendes hvedegræs og jeg håber at deltagerne måske også blev fristet til at prøve det. Man blive boostet og ved med sikkerhed at man har fået sine daglige 600g grønt”, lyder det fra Hanne Side efter det velbesøgte foredrag med Britt Cordi.

Også Birthe Randklit var glad for, at foredraget kom i stand, og glæder sig over, at så mange viste interesse.

“Hanne og jeg er jo nærmest naboer, da hun jo holder til på Finlandsvej mens jeg er på Norgesvej, så det var jo helt oplagt at spørge Hanne, om hun ville have besøg af Britt denne gang. Jeg glæder mig over, at vi i Hammel på kryds og tværs kan hjælpe hinanden, og være med til at gøre hinanden gode. Mit motto er “sammen kan vi mere”, og det synes jeg klart vi beviser med dette arrangement”, fortæller Birthe Randklit

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler