16. august 2022

“Jeg nød virkelig at holde fri i juledagene”

Har man en tøjbutik, så betyder dagene mellem jul og nytår ofte travlhed og masser af arbejde, men det satte en nedlukning af store dele af butikslivet en stopper for.

Også Den Gl. Snedkergaard i Hammel var tvunget til at holde lukket, og selvom at Jytte Bach hellere ville have haft sin butik åben, så nød hun i fulde drag at holde fri.

“Jeg nød virkelig at holde fri i juledagene, det må jeg sige. Når vi nu ikke kunne gøre noget ved det, så kunne vi lige så godt bare nyde det. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft fri på det tidspunkt, så selvom at det var ærgerligt at vi ikke selv kunne bestemme det, og stadig ikke kan det, så var det nogle gode dage”, kommer det fra Jytte.

Hun er i fuld gang i butikken, hvor der fra på torsdag bliver skudt udsalg i gang på hendes facebookside. Her vil hun lægge en masse udsalgsvarer op, men også helt nye kollektioner kommer på, og nye varer kommer til i alle hverdagene.

“Jeg har været meget i tvivl, om vi skulle lave video, gå live på Facebook eller noget helt tredje, og så besluttede jeg mig for, at spørge nogle af mine kunder. De var mest til, at jeg tager billeder af tøjet, som de så kan gå ind og kigge på, når det lige passer ind i dagsprogrammet, og så efterfølgende kan bestille ved at ringe til butikken mellem 11 og 14 i hverdagene. Man kan ikke bestille online, fordi så bliver der en masse skriveri frem og tilbage, så ring herned, så er jeg klar og får det pakket til afhentning”

Man kan også få det sendt eller bragt, men som Jytte smilende siger:

“Nu bliver det snart godt vejr, og så tror jeg ærligt talt, at folk trænger til at komme lidt ud, så jeg regner med, at de fleste selv kommer og henter tøjet. Så sker der også lidt den dag”

I det hele taget glæder hun sig til, igen at komme til at se sine kunder, og komme tilbage til en normal hverdag med liv i butikken, og Jytte er helt sikker på, at der nok skal blive noget at lave, når hun igen må åbne op.

“Jeg har fået lavet en masse praktiske ting og har forsøgt at komme i butikken hver dag, så ens rytme ikke helt forsvinder, men jeg ser i den grad frem til, at mine kunder igen kan komme ind i butikken. Der bliver måske ikke travlt fra dag et, men jeg er helt sikker på, at vi nok skal få noget at se til, og at folk glæder sig til igen at kunne komme ned i en fysisk butik. Nethandel kan helt sikkert noget, men det kan ikke erstatte den gode service og vejledning, som en fysisk butik kan give, så jeg er ikke så bekymret for den del”, lyder den optimistiske melding fra Jytte Bach.

Tøjet er klar til at blive vist frem, så nu håber vi bare på, at der snart kan åbnes op igen.
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler