18. januar 2022

Nu skulle den være god nok – Normal åbner til december i Hammel

Rygtet har floreret i Hammel i et godt stykke tid, og nu ser det ud til, at det holder stik. Butikskæden Normal opruster markant i denne tid, og nu er turen kommet til Hammel, hvor de, efter ByensNyts oplysninger, rykker ind i Tema Centret.

Ejeren af Tema Centret, Hans Vestergaard, fortalte til Lokalavisen Favrskov i september, at der var forhandlinger i gang med en national kæde, og allerede dengang skrev vi her på ByensNyt, at der var indikationer på, at det var Normal der havde udset sig det tomme lokale i Tema Centret over for Super Brugsen.

Forleden rykkede håndværkere ind og er påbegyndt ombygningen af det store butikslokale, og kilder tæt på ByensNyt fastholder, at det er Normal der er den nye lejer. Det har søndag ikke været muligt at få en kommentar fra Normal, mens vi forsøger at få en kommentar fra Hans Vestergaard.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
scattered clouds
6 ° C
7 °
5.4 °
85 %
7.3kmh
33 %
tirs
6 °
ons
6 °
tors
1 °
fre
2 °
lør
4 °