26. februar 2024

Ny start for Wüpp – Åbner igen på fredag

Det har været noget af en rutsjebanetur for Josefine Wüpper Rohde de seneste par måneder. I det sene efterår gik hendes butik konkurs, men efter hårdt arbejde og knoklen i kulissen, lykkedes det hende at købe butikken tilbage, og derfor er hun nu klar til at åbne på ny.

Det kom som noget af en overraskelse i den triste ende, at Wüpp i november meldte ud, at butikken var gået konkurs og derfor startede ophørsudsalg. Indehaveren, Josefine Rohde, havde dog ikke helt opgivet håbet om at fortsætte butikken, og lige før jul lykkedes det hende at skaffe pengene til, at hun igen kan åbne hendes butik i Østergade på fredag.

Det er stadig under navnet Wüpp, og en del er som det var før konkursen, men en del er også ændret, fordi konkursen har givet stof til eftertanke hos Josefine, der har gentænkt butikken, og kigget på, hvordan hun får et endnu stærkere koncept.

“Det bliver stadig et feminint univers med tøj, sko, accessories samt smykker, og så kommer vi til at have lidt flere blomster end tidligere og mere boligtilbehør. Vi får lidt mindre tøj af forskellige grunde, men jeg tænker at mine kunder stadig vil føle at det er Wüpp som de kendte det fra før konkursen, nu blot med lidt mindre tøj og så lidt mere af det andet”, fortæller Josefine til ByensNyt.

Det er Josefines svigerforældre der kommer til at stå for leveringen af blomster, herunder buketter, fra deres gartneri i Markusminde.

Til trods for, at butikken fortsætter under samme navn, så har konkursen gjort at mange ting skal startes forfra, og det er alt lige fra dankortterminal til bankkonto og og nyt sortiment, så der har været meget arbejde med at få en masse bagvedliggende ting på plads, ligesom at der har været møder med leverandører og bestilling af nye kollektioner.

“Det har været hårdt arbejde at få det hele på plads, men jeg har samtidig haft mulighed for at gentænke butikken og få nye idéer og inputs, og det har været en sund øvelse. Jeg har lært en masse i den her proces, fordi en konkurs er bestemt ikke sjov og på ingen måde noget jeg ønsker igen, så jeg har virkelig skulle kigge indad og sagt til mig selv, at skal jeg det her, så skal det drives på en anden måde. Jeg har en god fornemmelse, men det har også været en rutsjebanetur fra kurator tog over, hvor jeg så pludselig ikke længere var selvstændig til så igen at skulle være det. Det har været specielt, og jeg er da også spændt på, hvordan kunderne tager imod det nye koncept”, lyder det fra Josefine der tilføjer:

“Sidst jeg havde åben var det julehandel og masser af kunder, og når vi åbner den 20. januar, så bliver det jo nok til nogle lidt mere stille måneder, så jeg er da helt klart spændt på tingene, men jeg glæder mig og ser frem til at byde kunderne indenfor igen”.

Webshop får mere fokus

Wüpp fortsætter udover den fysiske butik også med sin webshop, og den kommer Josefine til at give endnu mere opmærksomhed i fremtiden, fordi den er et vigtigt ben i hendes forretning.

“Webshoppen bliver et vigtigt element, og den skal vi have givet endnu mere opmærksomhed, fordi den er et virkelig godt supplement og den kan vi ikke undvære. Det er et godt ben at stå på, så vi ikke er så sårbare, og derfor skal vi i gang med endnu mere markedsføring af webshoppen, så der kan komme mere trafik den vej”

På fredag den 20. januar, kan man igen komme ind i Wüpp i Østergade
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler