13. juli 2024

Stor tøjkæde åbner butik i Hammel

Sidste år lukkede både Veller Cykler og Garant Tæpper deres butik på Miko Torv, og efter flere måneder med brunt papir for vinduerne, er der nu igen aktivitet i lokalerne. Til september åbner den Ikast-baserede tøjkæde, Dansk Outlet, nemlig en butik i de to lokaler der bliver slået sammen til et.

Tøjkæden, der har slået sig op på tøj af god kvalitet til skarpe priser, har i forvejen 33 butikker, og har længe haft blikket rettet mod Hammel, men de rette lokaler har manglet. De er der nu, og derfor er håndværkerne i fuld gang med at modernisere lokalet, der skal stå klar til slutningen af september, hvor dørene slås op.

“Hammel har længe været en by, vi har haft et godt øje til, men det har været svært med lokaler. Byen har et rigtig godt opland og vi håber med vores opstart, at vi kan være med til at holde på de lokale og tiltrække flere mennesker til byen, så de ikke har behov for at køre til Aarhus eller Silkeborg”, lyder det fra Nicolai Nørskov, der er direktør for Dansk Outlet, til ByensNyt.

Går alt efter planen åbner butikken, som altså bliver kædens 34. butik, 28. september.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler