12. august 2022

Borring overrasket over tilbagegang med to mandater

Ved tirsdagens kommunalvalg stormede de Konservative frem, mens det blev en tilbagegang på to mandater til Socialdemokratiet, mens Venstre mistede hele fire mandater. Et noget overraskende resultat, der stiller de Konservative i en gunstig position i forhold til borgmesterposten.

Lidt før klokken 01.00 var Lars Storgaard kommet til InSide, og gik derefter i møde med Nils Borring, som ByensNyt nåede at få en kommentar fra inden da, og det var en tydeligt overrasket borgmester, der måtte konstatere, at det blev til en tilbagegang.

“Jeg er overrasket over, at vi går tilbage med to mandater, fordi jeg havde nok tænkt at vi måske ville miste et enkelt mandat, men to, det overrasker mig virkelig. Vores blok går samlet set et mandat tilbage, men det betyder jo ikke det store, da flertallet jo er skiftet over til de borgerlige partier. Jeg havde ikke regnet med at Konservative ville få så stor en fremgang. Jeg havde nok tænkt at tre eller fire var realistisk, men seks, det havde jeg ikke set komme”

“Nu må vi tage en snak med Lars Storgaard, og så ser vi, hvor det ender, lige nu kan jeg ikke sige mere”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler