22. maj 2024

Få en bajer med Liin og Borring i Voldby

Der findes næppe den uenighed, som ikke kan løses over en god øl – forhåbentlig heller ikke lokalpolitik.

Så om man er til Blå Thor eller Rød Tuborg inviterer Voldby Beboerforening onsdag 27. oktober til en lidt alternativ valgdebat i Voldby Forsamlingshus, når man sammen med de to spidskandidater til borgmesterposten, Nils Borring (S) og Birgit Liin (V) både kan få gratis ølsmagning af fadøl samt lære de to kandidater bedre at kende.

Aftenen starter kl. 19, hvor Voldby Købmandsgaard og Fadoelsxperten.dk byder på gratis ølsmagning af nogle af deres bedste fadøl. Herefter vil der være valgdebat i salen, hvor de to kandidater giver deres bud på fremtidens Favrskov Kommune og debatterer udvalgte emner.

I pausen byder Voldby Beboerforening på en ostemad, ligesom der kan købes øl, snacks og drikkevarer. Efter pausen er der fri debat og spørgsmål fra salen.

Voldby Købmandsgaard står for alle drikkevarer, og der kan også købes udvalgte gaveæsker til en god pris på aftenen.

Det er gratis at deltage, men der er kun et begrænset antal billetter, som kan bestilles på følgende side.

Ved spørgsmål skriv til Voldby Beboerforening på voldbybeboerforening@gmail.com

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler