1. december 2023

Godt gang i salget af grunde i 8450

Corona eller ej. Faktum er, at salget af grunde i Favrskov har nået nye højder, og allerede nu er rekorden slået. Der er aldrig solgt flere grunde i kommunen end i 2020. Indtil nu er der solgt 64 grunde i kommunen, heraf er de 16 af dem solgt i 8450.

Der er tradition for, at nye byggegrunde i Hinnerup og Søften bliver solgt meget hurtigt og til høje priser. Den positive udvikling i grundsalget i 2020 er imidlertid sket uden, der har været grunde til salg i netop de to byer. 

“Corona-situationen har på mange måder gjort 2020 til et ”mærkeligt” år, hvor meget er aflyst, og andet har været vanskeligt at gennemføre. Heldigvis har det ikke stoppet folks lyst til at bygge nyt og skabe nye rammer om deres hverdag. Det er især glædeligt, at folk i den grad har fundet ud af, at der er mange skønne steder at bygge deres nye bolig i Favrskov. Vi har allerede nu solgt 64 byggegrunde i år, og det betyder, at der er solgt flere grunde på de første ni måneder af 2020, end der blev solgt i hele 2019, hvor vi solgte 59 grunde”, siger borgmester Nils Borring i en pressemeddelelse fra Favrskov Kommune.

Borgmesteren tilskriver en ny og mere målrettet profilering af Favrskov en del af æren for de flotte salgstal.

“Vi har det seneste års tid arbejdet målrettet på at øge kendskabet til Favrskov som en attraktiv bosætningskommune via en række indsatser, der strækker sig lige fra et nyt bosætningssite over Instagram, reklamer på TV og busser samt ikke mindst en markant større tilstedeværelse på sociale medier. Vi har en mangfoldighed af udfoldelsesmuligheder og alle steder en nærhed til en skøn natur. Det har folk for alvor fået øje på, og det er vi rigtig glade for”, udtaler borgmesteren. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler