12. august 2022

Maria Degn sikrede sig et mandat i byrådet

Socialdemokratiet gik tilbage med to mandater, men Maria Degn sikrede sig alligevel et mandat i den socialdemokratiske gruppe i sit første kommunalvalg.

Det er langt de færreste der sikrer sig et valg i første hug, men det lykkedes for Maria Degn fra Hammel, der har ført en synlig valgkamp over lang tid, hvilket hun i sidste ende blev belønnet for. ByensNyt talte med hende i går aftes, før det lå fast, at hun kom ind.

“Det har været sjovt, hårdt og lærerigt, og jeg synes jeg har givet alt, hvad jeg kunne. Jeg har allerede besluttet mig for, at skulle jeg ikke komme ind, så stiller jeg op igen om fire år. Jeg føler jeg er vokset med opgaven, i takt med at vi kom længere hen i valgkampen, fordi til en start har det været grænseoverskridende at skulle tage kontakt til folk på gaden og tage en snak med dem, men det er blevet meget bedre i slutfasen. Så det har også været udviklende for mig, at stille op til valget”, lød det fra Maria Degn, der altså endte med at få en plads og fire år i byrådet.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler