12. august 2022

Mette Nøhr: Det vil være fantastisk med en konservativ borgmester

De Konservative går markant frem ved valget, og sikrer sig en fremgang på fire mandater, således at de kommer i byrådet med seks mandater i 2022. Mette Nøhr fra Hammel ser ud til at være en af de seks, der kommer ind.

De personlige stemmer er endnu ikke optalt, men med seks mandater er det næsten uundgåeligt at Mette Nøhr sikrer sig en plads i byrådet efter nytår. Det var en glad og storsmilende Mette Nøhr, som ByensNyt talte med her til aften.

“Jeg tror godt vi kan regne med, at jeg kommer ind, og det er helt fantastisk. Det er en kombination af en landstendens, hvor vi har medvind i øjeblikket, men også fordi, at vi har et super godt hold, der virkelig er engageret og har ført en god valgkamp. Den har fået fuld gas, og det kan vælgerne godt lide, og det ser ud til, at vi bliver belønnet for det”, lyder det fra en meget glad Mette Nørh, der forklarer hvad mandaterne skal bruges til.

“Det er en drøm for mig at komme i byrådet, og nu skal vi ind og føre konservativ politik, og vi går benhårdt efter borgmesterposten. Det ser bedre ud end nogensinde, så det skal vi da helt klart gå efter, og det ville være fantastisk med en konservativ borgmester”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler