22. september 2021

Mette Nøhr og Maria Degn vil møde vælgerne – sammen

Til november er der kommunalvalg, og kandidatfeltet til pladserne i byrådet er mere eller mindre på plads. To af dem, der helt sikkert er at finde på stemmesedlen, er, Mette Nøhr og Maria Degn fra henholdsvis de Konservative og Socialdemokratiet.

Begge kandidater er fra Hammel, og selvom at de kommer fra to forskellige partier, har de planer om, at de sammen skal ud og møde vælgerne og komme med hver deres indspark til valgkampen.

”Vi er begge forholdsvis unge kvinder, der begge stiller op til byrådet i Favrskov Kommunen, som vi holder meget af, og som vi har en lyst til at gøre endnu bedre. Så nu har vi besluttet, at vi vil ud og møde vælgerne i forskellige sammenhænge, og gerne der, hvor man normalt ikke tænker, at man skal møde sin lokale politiker. Vi har ikke nogen konkrete aftaler på plads endnu, men vi har en masse idéer til, hvor det kan være og hvordan, så vi glæder os bare til at komme i gang”, lyder det fra Maria Degn til ByensNyt, der nævner gymnasier, vin eller ginsmagning, uddeling af flyers og gæstebartendere som mulige emner til at mødes med vælgerne.

Mette Nøhr stillede op ved sidste valg, mens det for Maria Degn er hendes debut, men de er begge rutinerede ud i det politiske og har været aktive for deres partier siden deres ungdomsår.

”Det er altid spændende og udfordrende med en valgkamp, men det har måske en tendens til, at blive lidt det samme igen og igen. Med det her tiltag håber vi, at vi på en sjov og anderledes, men stadig seriøs måde, kan komme i dialog med vælgerne og få nogle snakke og debatter om det, der optager folk. Vi skal møde borgerne i øjenhøjde, og vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang”, lyder det fra Mette Nøhr.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
11 ° C
12.9 °
10.1 °
89 %
5kmh
100 %
ons
18 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °
søn
11 °