13. august 2022

Nils Borring glæder sig over trafikudspil

I går kom regeringens længe ventede trafikudspil, hvor blandt andet en mulig motortrafikvej fra Aarhus til Søbyvad er kommet på bordet. Den vil blandt andet få stor betydning for 8450 Hammel, på godt og ondt.

Hvis man har prøvet at køre på Viborgvej i myldretiden, så ved man i den grad, at det er en tidsdræber, men med udsigten til en ny motortrafikvej, så ser transporttiden pludselig mere lys ud.

“Set med snævre Farvskov øjne, så er forlægningen af Viborgvej en appelsin i vores turban. Jeg ved godt, at der er nogle, der så får en vej i baghaven, men det er altså færre end dem, der bliver generet af det i dag, siger Nils Borring til TV2 Østjylland.

I Lading er begejstringen dog knap så stor, hvor Lading Mejeri ligger. Her er indehaver, Mogens Lyngby, bekymret over udsigten til den nye vej, og har allerede udstedt dødsdommen over sin forretning, som han har haft i godt 25 år.

“Jeg lukker den dag, de klipper snoren. Det er trist, for jeg er født og opvokset i byen, og det er da heller ikke rart at skulle sige farvel til 8 medarbejdere”, siger Mogens til TV2 Østjylland.

Motortrafikvejen er endnu blot et udspil, og skal forhandles i Folketinget, før den endeligt kan blive en realitet.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler