17. juni 2024

Ny Socialchef i Favrskov Kommune på plads

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på 58-årige Jørn Nielsen som Favrskov Kommunes nye socialchef. Jørn Nielsen tiltræder i jobbet 1. august 2023.

Favrskovs nye socialchef hedder Jørn Nielsen. Han er 58 år og bor i Vejle, og han har siden 2008 været familie- og forebyggelseschef i Middelfart Kommune.

I Favrskov Kommune får Jørn Nielsen 400 medarbejdere under sig på handicap- og psykiatriområdet, og ansættelsesudvalget har valgt ham, fordi han besidder stor viden om og faglighed på socialområdet, og fordi han med mange års cheferfaring på et vanskeligt område har vist evnen til at finde bæredygtige løsninger.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har peget på Jørn Nielsen, og direktør i Social og Sundhed Ulrik Johansen er glad for at have fundet den rigtige person til stillingen.

– Vi glæder os til at tage imod Jørn, som har en innovativ tilgang til socialområdet. Socialområdet er under økonomisk pres i hele landet, og Jørn får en vigtig opgave med at skabe nye løsninger, der er både fagligt og økonomisk holdbare. Med afsæt i Jørns erfaring fra børne- og familieområdet kan vi også bygge videre på arbejdet med den gode overgang fra børne- til voksenlivet, siger Ulrik Johansen i en pressemeddelelse fra Favrskov Kommune.

Jørn Nielsen starter i jobbet 1. august 2023, og han ser frem til at møde de nye medarbejdere og at lære Favrskov Kommune nærmere at kende.

– Jeg er meget optaget af, at de ledere og medarbejdere, som jeg står i spidsen for, har de rigtige rammer og vilkår at arbejde i, så de borgere, vi møder, får chancen for at få et værdigt og sundt liv. Jeg deler fuldt ud Social og Sundheds vision om, at vi skal se mennesket før opgaven. Godt socialt arbejde handler om at gå direkte i dialog med dem, vi er her for, og den tilgang glæder jeg mig til også at gøre brug af i Favrskov Kommune, siger Jørn Nielsen.

Jørn Nielsen bor i Vejle med sin kone, og han har to voksne børn. I fritiden cykler, vandrer og styrketræner han, lige som han også nyder at spille skak.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler