21. februar 2024

Nyt 10. klassetilbud ligner på forhånd en succes

Efter sommerferien starter et nyt 10. klassetilbud op i Favrskov Kommune, og på forhånd kunne det godt se ud til, at man har fundet en model, der er interessant for mange af de nuværende 9. klasseselever.

I hvert fald var der godt 80 personer der deltog, da Favrskov Kommune i sidste uge, afholdt online møde om det kommende nye tilbud, der starter op efter sommerferien.

“Det viser, at vi med den nye model formodentlig har ramt plet, og at eleverne kan se sig selv i de tre nye 10. klassespor. Men vi ved det naturligvis først med sikkerhed, når vi ser tilmeldingstallene 1. marts. Det var dejligt, at der var en del spørgsmål, og især at de var rettet imod alle tre spor. Selv om vi stadig er i udvikling med detaljerne – eksempelvis hvilke virksomheder vi skal samarbejde med på virksomhedssporet – så kunne vi heldigvis svare på de fleste spørgsmål allerede nu”, forklarer Skolechef Anne Gammelby Lybecker til Favrskov Kommunes hjemmeside.

Hvad det nye tilbud går ud på, skrev vi her på ByensNyt om i sidste uge, og den artikel kan læse ved at klikke på linket:
Ny udgave af 10. klasse i Favrskov ser dagens lys

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler