8. december 2022

SSP og Natteravnene samarbejder om de unge i Favrskov

Heidi Hagen Siem, der er formand for Natteravnene har gennem 8 år sammen med repræsentanter fra Ungdomsskole og Palle Andersen leder af SSP Favrskov haft et godt samarbejde om de unge og deres trivsel og tryghed.

Seneste eksempel herpå var et stort fællesarrangement for forældre i Hammel, som blev afholdt i InSide i maj måned for over 100 forældre. Den 31. oktober samarbejder de tre parter igen om et foredrag af en misbrugskonsulent. Mere herom senere.

“Foredraget er ingen løftet pegefinger – men en oplysende dialog om risikoen ved brug af alkohol og rusmidler” fortæller Heidi Siem. “Og både de unge og deres forældre er meget velkomne”.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler