21. februar 2024

Ane Cortzen gæstede InSide til en ny podcast

I går var den tidligere DR-vært og arkitekt, Ane Cortzen, forbi Kulturhuset InSide i Hammel, hvor hun sammen med flere forskellige gæster, herunder InSides leder, Lene Bjarke Skov, optog en podcast om livet i InSide og hvordan det egentlig står til med de danske kulturhuse.

Optagelsen skal bruges til en ny podcast-serie om danske kulturhuse, og blandt de mange mulige var InSide i Hammel blevet udvalgt, da det på mange måder er et helt klassisk kulturhus. De tre andre kulturhuse der er med i serien er Maltfabrikken i Ebeltoft, Slagteriet i Holstebro samt Symbiosen på Samsø.

“Det bliver en serie med podcast der laves i samarbejde med det der hedder Europæisk Kulturregion, som er en forening der opstod efter Kulturby 2017, og som nu sætter fokus på kulturhusene med denne serie af podcast. Vi blev udvalgt, fordi vi på mange måder er et godt, gammeldags kulturhus, hvor de andre tre der er med, kan nogle andre ting. Det var en god oplevelse, og jeg glæder mig til at høre, hvad der kom ud af den gode snak”, fortæller Lene Bjarke Skov til ByensNyt.

Ud over Lene, deltog også bestyrelsesformand for Kulturhusene i Danmark, Mette Strømgaard Dalby, forsker ved Aarhus Universitet, Louise Ejgod Hansen.

Udgivelsesdatoen kendes endnu ikke, men vi skal selvfølgelig nok følge op på det, når programmerne ligger klar til afspilning.

Foto: Kulturhuset InSide
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler