9. august 2022

Biblioteket inviterer til foredrag hjemme i stuen

Når byens borgere ikke må komme på biblioteket, ja så må biblioteket komme til borgerne. I hvert fald inviterer Hammel Bibliotek, i samarbejde med de andre kommunale biblioteker i kommunen, til online foredrag på torsdag fra kl. 20-21.

Foredraget hedder “Jo, du gør det godt nok”, og er et foredrag til alle der fortjener et ekstra skulderklap i denne tid. Hammel Bibliotek skriver følgende om foredraget:

Har du også oplevelsen af, at der pludselig er langt fra den trygge og velfungerende hverdag du ønsker dig, til den hverdag du lige nu oplever? Du er måske fanget i en følelse af overlevelse og oplever, at tankerne løber løbsk, og at du ikke leverer godt nok nogen steder i dit liv.
Angstprægede tanker fylder i din hjerne – og du ser mørkere på tilværelsen end ellers. Du har mistet gejsten og livshåbet, og er overvældet over, hvordan beslutninger tages over hovedet på dig, og at du ikke ved, hvornår det hele er normalt igen. Tag med til Maiken Juuls online foredrag, og få helt konkrete værtøjer til at få ro i hovedet. Lær hvordan du slukker for tankemylderet og ikke lader forandringer og modgang gå dig lige så meget på. Få livshåbet tilbage, og stop den nedadgående spiral i dine tanker og følelser.

Billetpris 30,- kr. eks. gebyr der kan købes på bibliotekets hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler