22. september 2021

Blichfeldt tog InSide med storm i årets første koncert

Anders Blichfeldt gæstede InSide i Hammel torsdag aften, hvilket i øvrigt var den første koncert i InSide siden november, hvor Lars Lilholt spillede, i øvrigt også en solokoncert med fuldt hus.

Denne skribent var en smule spændt på at opleve Anders Blichfeldt uden band, men præcis som det var tilfældet med Lars Lilholt, så havde Anders sit publikum i sin hule hånd, nærmest fra første strofe, og han slap dem ikke før sidste nummer var afsluttet i en helt fyldt sal.

Det var en god blanding af nye og gamle numre, og nogle enkelte fra andre solister, som gennem tiden har betydet noget for den tidligere forsanger i Big Fat Snake. Bandets guitarist, Peter Viskinde, døde tidligere på året, og til trods for at deres venskab var blevet noget slidt efter mange års strid om deres fælles band, så fik Peter en fin og rørende hilsen med på vejen. Der var flere steder i koncerten, hvor de fleste fik lidt våde øjenkroge, men primært var koncerten en humoristisk og melodisk oplevelse, hvor folk sang med på mange af klassikerne. Blichfeldt er en god historiefortæller, og han formåede at binde det alvorlige og humoristiske sammen meget elegant og charmerende.

En sang der var ukendt for ByensNyts udsendte var “tik-tak”, hvor man fulgte fire veninder fra de var i deres bedste alder til de var rundet 80, og hvor udgangspunket var at de skulle i byen til koncert med Big Fat Snake og til slut Anders Blichfeldt. Den kendte mange i salen til gengæld, og taget var ved at lette, da Anders fik flettet Hammel og InSide ind i teksten, og da han afslutningsvis spillede storhittet “Bonsoir madame”, ja, så røg publikum op af stolene og sang og klappede med.

Herligt at der endelig for alvor er kommet gang i kulturlivet, og man mærkede tydeligt, at folk var klar til det. Næste koncert i InSide er med Ditte, der spiller til oktober.

Og sådan så det ud fra tilskuerrækkerne, da Anders Blichfeldt tog billedet.
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
11.2 ° C
12.9 °
9.6 °
93 %
4.2kmh
100 %
ons
18 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
15 °
søn
15 °