14. juli 2024

Børneteater for fuld smadr i InSide

Har du nogensinde været så sur og gal, at du har haft lyst til bare at smadre et eller andet – og gjorde du det også?

Og havde du det så bedre bagefter? Denne lidt forbudte følelse undersøger vi nærmere, når man i efterårsferien kan give sine børn fra 6 år og op – og sig selv for den sags skyld – en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Vi får besøg af teatergruppen Live Art Danmark, der i en forestilling om destruktion og skabelse undersøger den forbudte glæde ved at ødelægge ting, når de sammen med publikum smadrer ting på scenen. 
Men der er selvfølgelig en mening med galskaben, når de spørger om, hvornår det egentlig er i orden at ødelægge ting. I kunstens verden er der druknet gipsbuster og malet oven på andres malerier,

og forestillingen viser 18 berømte ødelæggelser fra kunsthistorien, der genskabes med hjælp fra publikum. Kan man bygge nyt uden at rive noget gammelt ned først?

Anmelderen Kirsten Dahl skriver om forestillingen i Teateravisen:

”Det kribler overalt af deltagerglæde og begejstring, mens ”KABOOM – kunsten at ødelægge” står på. Og når forestillingen er slut, forlader man rummet beriget med oplevelser af velfungerende interaktion

og fyldt med tanker omkring det forunderligt konstruktive og kreative, der kan være i at ødelægge noget – med omtanke og tilladelse vel at mærke.”

Billetter til forestillingen kan købes på favrskovbib.dk eller på bibliotekerne.

Kaboom – kunsten at ødelægge

Børneteater i InSide fredag den 21.10. kl. 11

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler