26. januar 2022

Brass Band Da Capo giver julekoncert på Skovvangskolen

Der er allerede masser af glad julemusik i æteren, men det bliver aldrig det samme som rigtig levende musik. Det bliver der masser af, når de ca. 30 musikere fra Brass Band Da Capo spiller julekoncert på Skovvangskolen i Hammel onsdag d. 15. december.

Programmet byder på både kendte danske og udenlandske toner, og der bliver rig lejlighed for publikum til at synge med.

Koncerten bliver afslutningen på et travlt efterår og julesæson for Da Capo. Efterårskoncert i Galten Kirke, musik i gaden, da Hammel Handel tændte byens  juletræ og julemusik på Plejecenter Solhøj og Hammel Neurocenter.

Der er gratis adgang til koncerten, som starter 15. december kl. 19.30 på Skovvangskolen, Minervavej 5 i Hammel, og varer en time til halvanden. Sidste år måtte julekoncerten aflyses i sidste øjeblik på grund af corona-situationen. Orkestret opfordrer til at huske Coronapas.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
6.4 ° C
7 °
5.7 °
85 %
8kmh
95 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
4 °
lør
10 °
søn
5 °