9. august 2022

Brug dit digitale bibliotek

Lånerne her i byen får nu adgang til dobbelt så mange e-bøger, lydbøger og film

Selvom dit fysiske bibliotek her i byen må holde lukket endnu en gang, kan du stadig få adgang til et væld af e-bøger, lydbøger og film for hele familien på bibliotekernes digitale tjenester, eReolen og Filmstriben.

Bilioteket har ekstraordinært skruet op for tilgængeligheden, så hver borger lige nu kan låne 10 e-bøger, 10 lydbøger og 10 film hver måned, indtil biblioteket åbner igen. Dermed er der dobbelt så mange titler at glæde sig over i denne tid. De seneste restriktioner betyder, at biblioteket ikke kan tilbyde fysiske udlån i nogen form i øjeblikket for at hindre smittespredning, derfor lægger man ekstra kræfter i det digitale bibliotek.

Er man storforbruger af bøger, er der altid adgang til de blå titler på eReolen – de kan frit lånes og tæller ikke med i den månedlige kvote. Når man låner digitalt, afleverer titlerne sig selv, og der er ingen afleveringsfrister at holde styr på.

Det digitale bibliotek er med andre ord lige ved hånden, og der er skønlitteratur, fagbøger og film for alle aldre. For at få adgang skal man være oprettet som låner og bruge sit login. Bor du her i byen og du endnu ikke er låner hos Favrskov Bibliotekerne, er det let at registrere sig med NemId via favrskovbib.dk.

Du kan også møde Favrskov Bibliotekerne på favrskovbib.dk, Facebook og Instagram – formidling og inspiration til din digitale læselyst.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler