21. september 2021

Brug dit digitale bibliotek

Lånerne her i byen får nu adgang til dobbelt så mange e-bøger, lydbøger og film

Selvom dit fysiske bibliotek her i byen må holde lukket endnu en gang, kan du stadig få adgang til et væld af e-bøger, lydbøger og film for hele familien på bibliotekernes digitale tjenester, eReolen og Filmstriben.

Bilioteket har ekstraordinært skruet op for tilgængeligheden, så hver borger lige nu kan låne 10 e-bøger, 10 lydbøger og 10 film hver måned, indtil biblioteket åbner igen. Dermed er der dobbelt så mange titler at glæde sig over i denne tid. De seneste restriktioner betyder, at biblioteket ikke kan tilbyde fysiske udlån i nogen form i øjeblikket for at hindre smittespredning, derfor lægger man ekstra kræfter i det digitale bibliotek.

Er man storforbruger af bøger, er der altid adgang til de blå titler på eReolen – de kan frit lånes og tæller ikke med i den månedlige kvote. Når man låner digitalt, afleverer titlerne sig selv, og der er ingen afleveringsfrister at holde styr på.

Det digitale bibliotek er med andre ord lige ved hånden, og der er skønlitteratur, fagbøger og film for alle aldre. For at få adgang skal man være oprettet som låner og bruge sit login. Bor du her i byen og du endnu ikke er låner hos Favrskov Bibliotekerne, er det let at registrere sig med NemId via favrskovbib.dk.

Du kan også møde Favrskov Bibliotekerne på favrskovbib.dk, Facebook og Instagram – formidling og inspiration til din digitale læselyst.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
13.1 ° C
13.6 °
12.8 °
85 %
6.7kmh
100 %
tirs
13 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °