1. december 2023

Byggegrunde i Hammel og Thorsø i årligt udbud

I dag, den 13. januar, starter Favrskov Kommunes årlige udbud af byggegrunde, og i 8450 Hammel er der flere forskellige muligheder for at købe en grund. Både i Hammel og Thorsø er der gode muligheder, hvis man går med tanker om at bygge selv.

Udbuddet løber fra i dag og indtil den 27. januar, og i denne periode ophæves alle reservationer, hvorefter det er muligt for alle, at byde på de ledige grunde, også dem der er reserveret, i den nævnte periode. Højeste bud over mindsteprisen, løber med den enkelte grund. Fra den 1. februar, er det så igen muligt at reservere en grund.

I Hammel er der grunde i udbud på Hvedebakken, hvor der er 24 grunde i udbud, mens der er tre ledige grunde på Kornmarken, endda til nedsatte priser. I Thorsø er der fem grunde i udbud på Ridder Munks Vej, der ligger i den nordlige del af Thorsø.

Se mere om, hvordan man byder og hvilke grunde der er til salg på flyttilfavrskov.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler