13. juli 2024

Café og bowlingcenter i InSide har fået et tiltrængt ansigtsløft

Kulturhuset i Hammel, InSide, bliver i den grad brugt af byens borgere, hvilket med årene også kan ses, og derfor bevilgede byrådet på budgettet for 2020 og 2021 penge til renovering af køkken, caféområde og bowlingcenter, der var begyndt at se lidt træt ud.

Arbejdet med at få shinet caféen og bowlingcenter op har stået på hen over forår og sommer i år, mens husets aktiviteter alligevel kørte på corona-vågeblus, og nu er man stort set i mål med renoveringen, der i den grad har løftet faciliteterne. InSides daglige leder, Lene Bjarke Skov er da også godt tilfreds og ser frem til at gæsterne i huset kan indtage de nye omgivelser.

”Det trængte i den grad til at blive sat i stand, og jeg synes det er blevet rigtig godt. Vi har fået skiftet gulvet i caféområdet, lavet ny bar, skiftet hynderne i cafébåsene, malet og så har vi fået renoveret bowlingbanerne, så de er tidssvarende og lever op til de krav som brugerne har med den nyeste teknologi. Vi mangler lige nogle spots i caféen, så lyset bliver lidt mere hyggeligt, men ellers er vi i mål”, fortæller Lene til ByensNyt og tilføjer:

”Vi har fået et mere sammenhængende rum, der føles hyggeligt og varmt, samtidig med, at vi har forsøgt at bevare følelsen af, at man er i en gammel industribygning, hvor det er lidt rustikt, og det synes jeg er lykkedes godt”

Flemming Christiansen der forpagter caféen i InSide, har naturligvis været med ind over og givet sit syn på, hvad Café InSide har behov for, og har også skiftet lidt ud i køkkenet, så det også er klar til en travl periode der så småt er begyndt.

”Der er også kommet nyt inventar i køkkenet, så det kan følge med efterspørgslen i både café og restaurant samt til selskaber, hvor der jo i den grad er noget at se til for tiden. Det er vigtigt at kunne stille gode rammer til rådighed for en forpagter, hvis cafeen skal være en attraktiv forretning, og det har man prioriteret med den bevilling, der har gjort istandsættelsen mulig, konstaterer Lene Bjarke Skov.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler