28. oktober 2021

Dicte giver koncert i InSide sidst i oktober

Fredag d. 28. oktober er der en veloplagt musikoplevelse på plakaten i Hammel Kulturhus. Dicte & the Diamonds leverer i følge anmelderne magi og inderlighed og øjeblikke af skønhed mixet med rå attitude, så der er noget at glæde sig til.

Dictes seneste udspil ” All Good As it Is”, der udkom tidligere på året, roses til skyerne for sine melodiske sange, der trods et legende og let udtryk rummer større dybder om livets alvor.

Nogen kender bedst Dicte fra hits som ”If this is cool” og julesangen ”Drømte mig en drøm i nat”, men hun har været på banen i virkelig mange sammenhænge siden debuten som helt ung i Her Personal Pain og hun er altid garant for gedigen sangskrivning, overskud og vokal variation. Den alsidige kunstner, som også er blevet kaldt ”Queen of Cool” har ved flere lejligheder indtaget de skrå brædder i forskellige teaterkoncerter, ligesom hun de senere år har trukket fulde huse til koncerter sammen med Claus Hempler.

Det er fredag d. 28. oktober kl. 20 man kan opleve Dicte & the Diamonds i InSide, og der kan købes billetter på hammelkulturhus.dk og på Favrskov Bibliotekerne.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
broken clouds
13.6 ° C
15.4 °
12.2 °
78 %
5.9kmh
72 %
tors
13 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °