28. november 2021

Efterårskoncert med Brass Band Da Capo i Galten Kirke

Syng med på efterårets sange og lyt til musik af John Lennon, Dimitri Shostakovitch, Tommy Seebach, Sebastian og mange andre, når Hammels uofficielle byorkester, Brass Band Da Capo, søndag d. 31. oktober kl. 16 spiller efterårskoncert i Galten Kirke.

Da Capo betyder egentlig ”fra begyndelsen” eller lidt friere oversat ”om igen”. Og det kan man roligt sige om den koncert, for det er tredje gang, den er sat på Galten Kirkes i øvrigt varierede koncertprogram. De to andre blev fældet af corona-reglerne.

Men nu er det ganske vist, og det bliver med et varieret program med bl.a. originale brass band-kompositioner, klassiske værker, musik fra musicals og danske sange, som tilhørerne kan synge med på. En af dem er ”I Danmark er jeg født”, som ikke færre end tre danske komponister har sat melodi til, senest Sebastian. Publikum får historien bag og kan synge med på et vers på hver af dem. Der er fri entre.

Som alle andre måtte Da Capo lukke ned i flere omgange under corona-pandemien. I perioder var det dog tilladt at spille i mindre grupper, og det gav mulighed for udendørs koncerter og julekoncerter på både Plejecenter Solhøj og Hammel Neurocenter, ligesom Da Capo 2. pinsedag stod for musikken ved Skivholme Kirkes udendørs pinsegudstjeneste. 20. november er Da Capo også med, når Hammel Handel tænder juletræet.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
2.9 ° C
3.7 °
2.9 °
98 %
2.2kmh
100 %
søn
3 °
man
2 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
-1 °