9. august 2022

Få inspiration til gåturen fra Hammel Bibliotek

Gå en tur sammen – om I kender hinanden eller ej. Favrskov Biblioteker & Kulturhuse tilbyder inspirerende samtalekort, som kan sørge for at ”snakken går”, når I tager på gåtur i lokalområdet.

Snak om rejseliv, om barndom eller om den by, du bor i. På ”Snakken Går”-kortene er der otte gode spørgsmål, der kickstarter en god snak og meningsudveksling om emner, vi alle kan forholde os til. Som bonus er der på bagsiden af kortet lidt inspiration til godt læsestof om emnet, hvis man har lyst til mere, når man er hjemme igen.

Det er hyggeligt at følges med nogen, når man går tur, men det er ikke altid, man har en ligesindet at følges med. Med et ”Snakken Går”-kort i hånden er der lagt op til en hyggelig og anderledes gåtur, hvor man får snakket om noget, man ellers ikke ville have tænkt på – uanset om man kender sin gåmakker eller ej. 
Du kan kontakte dit lokale bibliotek, hvis du har lyst til at gå en tur med én du ikke kender og få starthjælp til en hyggelig snak på turen. Biblioteker og kulturhuse matcher gerne alle gåglade borgere. Send en mail til favrskovbibliotekerne@favrskov.dk og skriv hvor og hvornår du har lyst til en gåtur, hvis du er frisk på en tur med en ny makker og fornuftig coronaafstand.

Du kan også hente et kort, hvis du skal ud og gå med en du kender godt, så I på den måde kan få en anderledes gåoplevelse sammen.
Til familier er der udviklet et ”farvekort”. Det vil sige, at man sammen skal på jagt efter farver i naturen og prøve at få udfyldt sin plade.

Hent en ”Snakken går”-pose med et samtalekort med spørgsmål og anbefalinger og en lille overraskelse på biblioteket mandag, onsdag og fredag kl. 15-17 i Hammel, Hadsten og Hinnerup, onsdag og fredag kl. 15-17 i Ulstrup. 
Du kan også selv hente og printe samtalekort på favrskovbib.dk. Rigtig god tur!

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler