18. maj 2024

Fællesspisning og foredrag om tiny living i InSide

Onsdag d. 15. maj kan man komme til en hyggelig aften i Inside i Hammel med fællesspisning, fællesskab og oplæg af Anders Boisen, der bor småt, godt og bæredygtigt i et tiny house på hjul på Djursland.

“Oplev fællesskab, dejlig mad og gode samtaler, når Favrskov Bibliotekerne afholder forårets sidste Fællesskaber på fad i Hammel. Denne aften har biblioteket inviteret Anders Boisen til at komme med et inspirerende input til samtalen. Med afsæt i sin egen historie fortæller han om at bo småt, godt og bæredygtigt i et tiny house på hjul”, lyder det i en pressemeddelelse fra Favrskov Bibliotekerne.

Anders udforsker rammerne for det gode liv ved at forsøge at leve i tæt samspil med naturen omkring sig og bruge så få ressourcer som muligt. Tiny house-bevægelsen er ved at blive et mere udbredt fænomen i Danmark. Dét og hvad vi som et samfund i omstilling kan lære af tiny houses og ideen om at bo småt og leve godt, vil Anders også gøre os klogere på.

Aftenen starter og slutter med en fællessang og værterne sikrer at rammen er hyggelig, indbydende, varm og velkommen – så kom bare – lige meget hvor ung eller gammel du er!

Tilmelding senest d. 13. maj. Læs mere og køb billetter på www.favrskovbib.dk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler