27. maj 2024

Fernisering på 3D-kunstværk torsdag eftermiddag

I denne uge har den hollandske kunstner, Remco van Schaik, gået ude foran InSide i Hammel og lavet 3D-kunst på fliserne, og her til eftermiddag klokken 16, er der så fernisering på det flotte billede.

Remco skulle have været gået i gang med sit kunstværk i mandags, men heldagsregn forhindrede ham i, at komme i gang. Heldigvis har de seneste tre dage været optimale, og selvom at det bliver snert på, så var Remco sikker på, at han nok skal blive færdig til klokken 16 i dag.

“Det var lidt en streg i regningen, at mandagen bød på så meget regn, og netop fordi at der skal være fernisering i dag, så har der været lidt tidspres på mig, men jeg skal nok nå at blive færdig”, lyder det fra Remco, da ByensNyt kiggede forbi klokken 13.

Den hollandske kunstner har lavet 3D-kunst i 12 år, og kommer rundt i det mest af verden, og er derfor godt tilfreds med, at de fleste restriktioner er et overstået kapitel, i hvert fald for nu.

“Jeg så en video med 3D-kunst, og tænkte at det så sjovt ud, og så gik jeg i gang, hvilket har bragt mig rundt i store dele af verden. Det har været lidt svært de seneste år, men nu kan det igen lade sig gøre, og det er jeg virkelig glad for”, fortæller Remco, der i sidste uge var i Brande for at lave street art sammen med en masse andre kunstnere.

Hvis man ikke står det rigtige sted, så får man ikke fornemmelsen af 3D
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler