28. november 2021

FEST…. FEST og atter FEST hos Hammel Billedskole

Konfettirørene sprang og 25 glade og forventningsfulde elever fra Hammel Billedskole var klar på at holde den allersidste fest i fredags. Hele dette efterår har de arbejdet med emnet fest og skabt og ideudviklet syv helt forskellige af slagsen.

Anledningen er, at det i 2021 er 25 år siden at Kaj Nielsen startede Billedskolen i Hammel og mange mennesker har dette efterår hjulpet til for at kunne skabe denne store fejring. Der er blevet lavet den flotteste røde linje af avisudklip og artikler, der dækker hele gangen i InSide ned mod værkstedet og fint beskriver projekter og begivenheder igennem alle årene. Denne udstilling kan stadig ses og når den pilles ned, bliver den overdraget til det lokalhistoriske arkiv i InSide.

Der var taler af tidligere billedskoleledere Kaj Nielsen, Lone Boye og Kirsten Holme Nielsen og borgmester Nils Boring deltog også i festlighederne og kunne fortælle, hvorledes han har fulgt billedskolen gennem årene.

Børnene i billedskolen havde skabt små  fest universer, hvor alt var nøje gennemtænkt og udført. Gæsterne til jubilæet kunne i forskellige lokaler, besøge Dyremaskefesten, strandfesten, emojifesten, kreafesten, kaninbiograf festen, halloweenfesten og måneskinsfesten. Stolte stod de ved deres fester og fortalte historierne bag samtidig med at de serverede små ting som f eks mandariner som smileys eller små “ hundekiks” til gæsterne.
Mange var mødt op for eleverne havde flittigt uddelt invitationer ud til venner og familie, men også samarbejdspartnere, gamle elever, tidligere undervisere og mange flere deltog.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
2.9 ° C
3.7 °
2.9 °
98 %
2.2kmh
100 %
søn
3 °
man
2 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
-1 °