28. oktober 2021

FestiSall bliver en juleudgave i år

FestiSall var egentligt aflyst i år, hvilket også var tilfældet sidste år, men i dag har arrangørerne bag den lokale festival i Sall, der normalt afvikles i august, meddelt, at man laver en juleudgave af festivalen.

Det bliver lørdag den 27. november i gymnastiksalen på Frijsendal Friskole, hvor det denne gang bliver afviklet som en medlemsfest for medlemmer af FestiSall-foreningen. Det er også kun for folk over 18 år, da der er begrænset med plads i gymnastiksalen.

Programmet er endnu ikke fastlagt, ligesom menuen som man kan tilkøbe heller ikke er på plads, men dette og meget mere opdateres løbende på deres facebookside. Skal man sikre sig en billet, skal man gøre det inden 1.oktober, og en billet med både mad og musik koster 200 kroner, mens kun musik koster 50 kroner.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
broken clouds
13.6 ° C
15.4 °
12.2 °
78 %
5.9kmh
72 %
tors
13 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °