26. februar 2024

Flot program til Slotskoncert ved Frijsenborg Slot

Der er et stykke tid til endnu, men måske var det værd at booke fredag den 24. juni i kalenderen, da der her er Slotskoncert ved Frijsenborg Slot med masser af gode danske kunstnere på programmet.

Slotskoncerten starter klokken 14.30 og fortsætter indtil sidst på aftenen, og i den tid kommer både Mads Langer, Barbara Moleko, Jakob Dinesen og Folkeklubben forbi og underholder i Slotsparken, der for en dag er lavet om til koncertplads. Her finder man også gode spiseboder og barer med diverse drikkevarer.

“Til Come2Live er der lagt vægt på et levende og unikt miljø samt fællesskabet om god, dansk musik. Det stiller især store krav til musikprogrammet, der både skal være godt og alsidigt. Og det mener vi, at vi er kommet i mål med”, fortæller Kristian Gislason, direktør for Futurelive, der står bag Slotskoncerten. 

Hammel GF er også involveret i koncerten, da de hjælper til med mange af de praktiske ting i forbindelsen med afviklingen af den store koncert.

Du kan læse mere om koncerten på Come2Live.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler